Leveransinformation

Leverans
När du handlar för minst 100kr på mobilefashion.se ingår alltid frakten i priset för leveranser inom Sverige. Handlar du för mindre än 100kr kostar frakten 29kr inklusive moms. För leveranser till Norge tillkommer en fraktkostnad på 59kr.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är mobilefashion.se ansvariga. Du som kund skall meddela mobilefashion.se så snart som möjligt om du hittat en skada, vi rekommenderar därför att du tar bort ytteremballage och inspekterar dina varor i anslutning till att du mottar dem. Meddelande om skada eller bortkommen leverans måste vara mobilefashion.se tillhanda utan dröjsmål, eller inom skälig tid om du varit förhindrad att påtala felet vid leverans.

Mobilefashion.se förbehåller sig rätt att debitera dig för paket som inte hämtas upp eller som inte tas emot för samtliga kostnader som uppstår i samband med sådan retur, för närvarande 199kr.

Brev och paket
De flesta mindre varor kan skickas med brev och kommer då levereras till din postlåda. Brev som speditören inte kan leverera till postlåda och paket kommer istället aviseras till dig och du kan hämta upp dessa hos i avin anvisat ombud. Observera att Mobile Fashion inte kan påverka speditörens bedömning om ett brev går att leverera till postlåda eller om du får hämta ut det.

Vänligen observera att våra samarbetspartners kan ha avvikande leveransvillkor och använda olika speditörer, till exempel Posten, Schenker, DHL eller Bring. Du hittar mera information på samarbetspartners egen nätsida. Det står alltid angivet på varans produktsida om produkten levereras av ett annat bolag.