Köpvillkor

Köpvillkor

Priser

Alla priser är angivna inklusive moms. Du kan även välja att visa priserna exklusive moms genom att välja det alternativet i menyn längst upp.

Vi förbehåller oss rätten att justera priser i efterhand till följd av till exempel (men inte begränsat till) valutaförändringar.


Åldersgräns

För att handla i vår nätbutik måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än så krävs målsmans tillstånd.


Leveranstid

Om varan du beställt finns i lager vid ordertillfället så kommer paketet att lämna oss senast nästa vardag, för att sedan vara framme hos mottagaren normalt inom 1-2 vardagar senare. Viktigt är dock att du angett mobilnummer på beställningen, för annars tar det ytterligare en dag för att få pappersavin i brevlådan.


Ersättningsvaror

Vi genomför kontinuerligt förändringar i sortimentet. Skulle någon av varorna du beställt vara lagerslut så förbehåller vi oss rätten att leverera en likvärdig ersättningsvara. Om du erhåller en ersättningsvara har du full returrätt kostnadsfritt.


Betalningsalternativ

Kort
I nätbutiken kan du betala med VISA eller Mastercard utfärdade av svensk bank. 

För kortbetalningar online använder vi oss idag av Paypal som samarbetspartner. MobileFashion.se behandlar inga som helst kortuppgifter, utan allt detta sker via säkert krypterade anslutningar mot Paypal och din bank. Läs mer om Paypals tjänster här.


Bankbetalning
Du kan genomföra köp via direktbank om du har tillgång till den tjänsten genom Nordea, Swedbank eller Handelsbanken.

Förskottsbetalning
Om du vill betala i förskott genom insättning på PostGiro eller BankGiro ber vi dig kontakta oss.

Delbetalning
Vi erbjuder i samarbete med Billmate möjlighet till delbetalning i 12.  Du gör din ansökan om delbetalning här i kassan i samband med ditt köp. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du välja ett alternativt betalningssätt. Delbetalning är endast tillgängligt för privatpersoner och ordern levereras enbart till din folkbokförda adress.

PeriodRäntaUppläggningsavgiftAvikostnad endast butik
3 månader0%95 SEK29 SEK
6 månader0%195 SEK29 SEK
12 månader0%295 SEK29 SEK
24 månader (Klarna Konto)19,9%0 SEK29 SEK
36 månader9,95%295 SEK29 SEK

Faktura
Vi erbjuder i samarbete med Billmate fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 14 dagar. Du får fakturan från Billmate, och kan betala i lugn och ro. Leverans mot faktura sker enbart till folkbokförd (privatpersoner) eller registrerad (företag) adress. Kreditgränsen är flytande och beräknas innan köpet avslutas. Högsta kreditgränsen som medges är 50 000 kr både för privatpersoner och företag. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta.
Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Billmate. Läs mer om BIllmate Faktura


Leveranssätt

Vi bjuder på frakten för alla ordrar över 100kr. 

Postpaket: 49 kr

Ditt paket skickas till det utlämningsställe som ligger närmast den adress du angav vid ordertillfället. Vid val av postförskott som betalningsalternativ tillkommer paketdistributörens avgift (f.n. 49 kr). Postförskottsbeloppet betalar du när du hämtar ut paketet. 


Orderbekräftelse

När du är klar med din beställning får du en automatisk bekräftelse till den e-postadress du angivit. Observera att din lagda order kan komma att ändras efter att manuell översyn skett. Vi meddelar alltid vid ändring i lagd order.


Transportrisk

Vi står för transportrisken till dig. Om paketet är skadat vid uthämtning så rekommenderar vi att du direkt reklamerar det hos ditt ombud eller till oss. Om du först upptäcker skadan när du kommit hem så ber vi dig ta kontakt med oss. Eventuell retur sker på köparens bekostnad och skador som uppstår vid transporten till oss står köparen för.


Ej uthämtade paket

För icke uthämtade paket förbehåller sig Mobilefashion.se rätten att debitera beställaren 249 kr för omkostnader för frakt, emballage samt hantering. Kunden spärras och ny beställning kan inte ske förrän avgiften har betalats.


Ångerrätt i nätbutiken

När du handlar på mobilefashion.se har du enligt distansköplagen rätt till 14 dagars ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Följ instruktionerna under menyvalet returer om du vill utnyttja din ångerrätt och returnera ett köp. Efter det att du har skickat tillbaka varan betalar vi tillbaka beloppet inom 30 dagar, men oftast går det betydligt fortare än så. Ångerfristen gäller från det datum då du tog emot varan och 14 kalenderdagar framåt.

Självklart har du rätt att öppna och kontrollera din vara men för att din retur ska bli godkänd måste varan returneras i oskadd orginalförpackning samt tillhörande tillbehör.  Tänk på att det är du som avsändare som ansvarar för försändelsen så vår rekommendation är att du förpackar din retur väl.

Fyll alltid i en returanmälan innan du skickar tillbaka din retur och bifoga kvittokopia samt ange tydligt vem avsändaren är.

Vid återbetalning rekommenderar vi att du anger bank och bankkontonummer (inkl. clearingnummer), postgirokonto eller personkonto, för att undvika eventuella avikostnader eller liknande. 

Skicka din retur till:

Voxmio Audio AB
Box 19
123 21 Farsta


Garanti

Vi lämnar ett års garanti på större delen av vårt sortiment.  Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar fabrikations- och materialfel. Förslitningsskador eller förbrukningsartiklar omfattas ej av garantin. Vidare gäller inte garantin vid skada orsakad av olycka eller oaktsamhet.

Om aktuell verkstad bedömmer att ett fel på en produkt ej är ett garantifel kommer ni att debiteras reparations- eller undersökningskostnad.


Reklamation

I Sverige har vi en lagstadgad reklamationsrätt på tre år. Det är den tid du som konsument har på dig att påtala ett fel som fanns vid leverans av varan. Reklamationsrätten ska ej förväxlas med en garantiutfästelse då det är köparen som ska bevisa att felet fanns på produkten på leveransdagen (för en vara som ligger inom reklamationsrätten, och är äldre än 6 månader samt utanför garantin).

På en vara inom garantiutfästelsen är bevisbördan säljarens. Om säljaren anser att garantin inte gäller är det säljaren som ska göra det sannolikt att felet är självförvållat (t.ex. genom utlåtande från verkstad).

Läs mer på Konsumentverkets hemsida


Feltryck

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, bilder och produkttexter som blivit felaktiga vid tryck. Detsamma gäller våra produktmanualer samt information på vår hemsida.